Foodtrucken

Følg os på Facebook og Instagram for seneste nyt og den aktuelle menu

Priser i FoodtruckenTapasbox for 2                          180 kr.

Brød                                                15 kr.

Tapenade  (pr. 100 g.)                20 kr.

Aioli/chilimayo  (pr. 100 g.)      15 kr. 


Bøf Bearnaise                              90 Kr.

(bøf af filet, fritter og bearnaise)


Deli Burger                               80 kr.

(Burger, fritter og Aioli/chilimayo)The Street Deli kom til verden i 2016 efter et ønske om at levere bedre og anderledes take away som ellers kun kan fåes i større byer.


Vores Food truck giver os en mulighed for at være fleksible og komme tættere på kunderne. Vi ønsker at gøre god take away tilgængeligt for forstæderne. 


Vi har vores faste baser i Solbjerg om torsdagen ved rema 1000 og Det gyldne brød i Lystrup om fredagen, begge steder er vi i tidsrummet 16.00 til 19.00.


Her servere vi tapasbox, tapenade, brød og bøf bearnaise samt lækker kylling.


Tapas Box:  Små forskellige retter. Her har vi nogle retningslinjer som vi arbejder ud fra, der vi altid være, charcutteri, fisk/skaldyr, ost og så vidt muligt en vegetarisk ret. tapasboxen er til 2 personer og menuen ændre sig fra uge til uge, så hold øje med vores sociale medier.
Tapenade og Brød: Hvis man skal fuldende tapasboxen er man nød til at have nogle af vores hjemmelavet tapenader, vi laver selv alle vores tapenader fra bunden. Vi tilbyder: pesto, tomattapenade, oliventapenade, tapenade af grillet peberfrugt samt vores hjemmerørt aioli eller chilimayo. Vores friskbagte brød, er en lækker lille sag bagt på italiensk Tipo mel, sprødt og lækkert og passer perfekt til tapas og tapenade.

Bøf Bearnaise:


Nemt, Lækkert og lige til at spise, bøf på ca. 200g. af oksefillet, grove fritter, samt hjemmelavet Bearnaise med rigligt smør og masser af estragon.


Deli Burger, Brioche bolle med en saftig hakkebøf, rød spidskål med sylted agurk, cheddar ost, tomatrelish og chilimayo.  Hertil fritter og dip.